top of page

ADJ ÁLMOT!

"Olyan jó lenne, ha az Elefánt egyszer írna nekem egy dalt" - Gyakran eszedbe jut ez a gondolat? Nem? Mindegy... Most lehet, hogy meg fog történni.
 

Álom…
 

A következő lemezünk egy tematikus projekt, ahol olyan saját álmokat és megálmodott képeket szeretnénk megzenésíteni, amik számunkra meghatározó élmények voltak.
és ha már...
Akkor arra gondoltunk, hogy közületek is szeretnénk legalább egy valakinek a legkedvesebb, legijesztőbb, legizgalmasabb álmából dalt faragni. 

A jó lemezhez viszont az kell, hogy folyamatosan beszéljetek hozzánk, vagyis 2020. december 31-ig küldjétek el az álmotok szöveges lenyomatát nekünk az alábbi kontakt formon keresztül.

A beérkező sztorik közül azokat, amik a legjobban inspiráltak minket, meg is fogjuk osztani, már akinek ez nem gond.

 

Az álmotok lenyomata nem csak szöveg lehet. Ha te épp szobrász vagy festő vagy, épp táncos, grafikus vagy életművész, akkor is bátran küldd el a te megfogalmazásodat az álommal kapcsolatban, mert az álmod kell nekünk. Lehet, hogy a lemezborítóra kerül, lehet, hogy előadjuk, hogy kivetítjük, hogy klipet gyártunk, hogy mörcsölünk. Szerintünk ne habozz, küldd az álmod, hogy jövőre amikor újra nyomjuk, együtt nyomjuk!


Mi már alig várjuk, hogy a fejetek legmélyebb bugyraiba egy kisablakon keresztül kapjunk belátást. 

A beküldők között a ránk szánt időért cserébe kiosztunk pár elefántos cuccot is, csak hogy érezzétek, hogy ez milyen fontos nekünk, bár tudjuk, hogy enélkül is velünk tartanátok.

Kérjük, hogy a képeket, és egyéb csatolmányokat névvel ellátva a vedreshajni@elefantofficial.com címre küldjétek.

Update - 2021. január 27.:
Kösz az álmokat, nemsokára jelentkezünk a következő lépéssel! #mindenkitpuszilunkcsa

bottom of page