top of page
  • Szerző képeElefánt

2020. szeptember 17. - Elefánt közlemény

Egy nehéz döntést kellett meghoznunk, melyről az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni bennetek.

Tudjátok jól, hogy amióta létezünk mindig is jobban szerettünk adni, mint kapni.

Most viszont eljött az a pont az életünkben amikor úgy látjuk, hogy a járványügyi helyzet súlyosbodása, a folyamatosan növekvő esetszámok és a közvetlen környezetünkben tapasztalt megbetegedések drasztikus növekedése miatt le kell tennünk a lantot és fájó szívvel ki kell jelentenünk, hogy most ‘sem adni sem kapni’ nem szeretnénk. Sajnos ebben a helyzetben nem tudunk nyugodt lelkiismerettel koncertezni és kitenni benneteket, a stábtagokat, magunkat és hozzátartozóinkat egy esetleges fertőzés veszélyének.

Ezért azt a nehéz döntést hoztuk meg, hogy bizonytalan ideig nem állunk szinpadra és az eddigiekben meghirdetett összes koncertünket lemondjuk és lehetőség szerint átszervezzük egy másik, későbbi időpontra.

Nagyon reméljük, hogy megértitek a döntésünket és a továbbiakban is szeretettel gondoltok ránk! Mi is így teszünk a jövőben a próbatermünk magányából, ahol ígérjük, hogy qva jó dolgok születnek majd az elkövetkezendő koncertmentes időszakban.

Amint lesz lehetőségünk újra biztonságosan szinpadra állni jelezni fogjuk Nektek, de addig is kérünk benneteket, hogy az események Facebook oldalán tájékozódjatok a már meghirdetett koncertek új időpontjairól, melyek hamarosan véglegesek lesznek. (Dolgozunk rajtuk, türelmeteket kérjük.)

Döntésünkkel kapcsolatban pedig köszönjük megértéseteket és hálásak vagyunk, hogy az elmúlt hónapban támogattatok minket a jelenlétetekkel!

Vigyázzatok egymásra! Ölel bennetek a Csabi, Totya, Zoli, Ede, Szabi és az Elefánt crew



bottom of page